Verdens beste 50 kubikkere

Kymco leverer noen av de beste 50 kubikkerne som er å oppdrive. Sofistikert design, gjennomtenkte detaljer og årelang erfaring og kunnskap, er noe av det som gjør Kymco til noe helt spesielt.


Kymco - Velger du for miljøet, designet og kvaliteten

Kymco har produsert motorer og 2-hjulinger siden 1963. I 1992 startet arbeidet med å etablere seg som et merkenavn innen persontransport på 2-hjulinger. Kymco har gjennom de siste 5 årene vært et av de mest økende scooter og ATV merkene i Europa. Produksjon er pr. dd på mer enn 7 millioner enheter. Kymco ble ISO-9001 sertifisert allerede i 1994.

Miljø: Miljøet tas på alvor hos Kymco. Samtlige Kymco modeller som tas inn for det norske markedet er selvfølgelig Euro-3 godkjent. Lavt forbruk gir lavere CO2 utslipp!

Design Kymco har en særdeles moderne formgivning og er på høyde med de største scooter og ATV produsentene i verden. Kymco er godt etablert i Europa og deres ATV maskiner høster lovord selv i de største ATV markedene for sitt moderne formspråk.

Kvalitet Kymco produserer alt selv fra A til Å. Dette gir Kymco en enestående kvalitet og levetid. Med sin ISO-9001 godkjenning og med store japanske produsenter på eiersiden gjennom mange år, har kvalitet blitt et av Kymco’s absolutte salgsargumenter.

At Kymco mopedscootere leveres med inntil 4,5hk gjør at motorkraft ikke blir et tema ved valg av moped.


Super 8 har lenge vært KYMCO sin sportslige superstjerne. Designerne har i den nye utgaven fokusert enda mer på den dynamisk aggressive siden av Super 8, og understreket den med nye detaljer.

Spesielt fronten på scooteren med de nye doble frontlyktene og sømløst integrerte blinklys bærer preg av dette. Dette passer også den livlige totakts motoren

Det velprøvde og smarte chassiskonseptet til Super 8 med sine 14-tommers hjul, et lavt tyngdepunkt og lang akselavstand, gir Super 8 den ideelle balansen mellom maksimal manøvrerbarhet og perfekt mykhet. Super 8 er utstyrt med et kraftig, men fint balansert bremsesystem med ”wave” skivebremser.