APRILIA

Finansløsning

Vårt sydlige blod pumper friskt av stolthet og begeistring over årets modellutvalg, som omfavner alt vi lever og ånder for  - fantastiske design og overlegne prestasjoner - hemningsløs livsnytelse på to hjul.


For oss er det viktig å understreke at vi ikke ser ned på andre fabrikanter. Vi har kanskje framstått som litt overlegne og selvopphøyde, når vi påstår at vi lager motorsykler og scootere som er i en helt egen klasse. Men selv om vi kanskje har fått et råttent blikk fra en og annen fabrikksjef idet vi spinner ifra, blir vi aldri lei av den fantastiske mottakelsen og begeistringen vi møter hos alle dere som selv opplever Aprilia som noe helt utenom det vanlige grå. Hos alle dere som kjenner det tenner noe i dypet av sjelen når blikket glir over våre unike design og kjenner høyrehånda strammer seg og pirrer det presisjonsbygde høyteknologiske maskineriet.


Å kjøre en Aprilia setter krav til deg. Du må like å være en leder. Det betyr ikke at du aldri kan kjøre i følge - tvert imot - men du må bære vissheten om at det er på dine premisser, og at du når som helst kan kjenne friheten ved et minste vink med labben.


Da er det jo heller ikke en dårlig ting at Aprilia nå er støttet av Norges største forhandlernett for italiensk moro, som gir deg bedre tilgang til service, vedlikehold og tilbehør enn noen gang tidligere. Vi er stolte av å være en del av en større familie som vet hva det handler om - som lever for den samme lidenskapen - og som er like hengitt som vi selv er.